Loading
Onderonsjes
T:(+31) 06-45854705
- Jan Klerks -

GRAPHIC DESIGNER

Great
Design Connects

- ©Jan Klerks -

So Face It!

Wauw
in tekst, in typografie, in beeld

Ik ben geen praatjesmaker, maar een plaatjesmaker.
Een alom gewaardeerd freelance grafisch ontwerper, vormgever, designer en DTP-er.
Voor al uw grafische werkzaamheden. Voor zowel online als offline producten en diensten. Voor opdrachtgevers in zowel commerciële, culturele als non-profit sector. Ik heb dé expertise om naar volle tevredenheid te leveren, in advies, in concept en in uitvoering.

Ik ben een enthousiaste creatieveling die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft in on- en offline marketing. Een gelouterde rot in het vak die vanuit diverse disciplines en een multi-functionele achtergrond hard werkt om van elke opdracht een doorslaggevend succes te maken. Met mijn werk wil ik opvallen, tot verbeelding spreken, doelgroepen stimuleren en prikkelen, het doel van ons beide dienen... de kost verdienen!

Ik maak graag hèt onderscheid.. maar niet tussen opdrachtgevers. 'Kleine' opdrachten zijn voor mij net zo belangrijk als 'grote'. Ik werk in principe van uit huis. Incidenteel help ik op freelance basis reclamebureaus en/of andere ZZP-ers, bij overflow of bij ziekte van personeel.

Waarom u juist bij mij moet zijn?
Ik ben creatief, veelzijdig en goed bereikbaar (ook in de weekenden). Ik hanteer marktconforme tarieven, neem initiatieven en kom met goede ideeën. Ik ben eerlijk, betrouwbaar en direct. Ik leg eieren waar anderen blijven kakelen!
[ Zie ook wat anderen van mij vinden... ]

Onder het genot van een kopje koffie, thee of iets anders leg ik u graag uit wat ik voor u in het bijzonder zou kunnen betekenen en geef ik u graag advies. Ik kijk er naar uit om nader kennis te maken en verheug me op voorhand op een prettige samenwerking.

Jan Klerks

Mijn Diensten

Vormgeving
Online media

Is uw website aan vernieuwing toe? Wilt u ontwikkeling, vormgeving, onderhoud en/of beheer uitbesteden? Wilt u beter gevonden worden? Een review en/of goed advies? Wilt u een betere website? Dan kan ik u daarbij helpen!

Vormgeving
Offline media

Vormgeving / ontwerp van affiches, flyers, advertenties, reclamefolders, brochures, huisstijlen, logo's, magazines, catalogi e.d. Maar ook menukaarten, geboortekaartjes, trouwkaartjes, jubileumkaarten, uitnodingskaarten e.d.

Reclame
Campagnes

Met een door mij bedachte reclamecampagne bereikt u meer en scoort u beter. Ik zorg ervoor dat uw naamsbekendheid toeneemt, dat uw boodschap, producten en/of diensten de aandacht krijgen die ze verdienen.

Beeld-
correcties en manipulaties

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Ik bied superieure diensten op dit gebied. Ik maak montages en optimaliseer kleur- en beeld waar nodig. B.v. 360° panorama views, vrijstaand maken, in andere omgeving plaatsen e.d.

Bedrijfs- / persoons
presentaties

Voor de exclusieve vormgeving van uw bedrijfs- en/of persoonlijke (PowerPoint-)presentatie(s) bent u bij mij aan het juiste adres. Ik draag zorg voor op maat gemaakte presentaties die positief indruk maken en achterlaten.

Extra
service

Elke opdracht, elke vorm van samenwerking met mij is lange termijn verzekerd van nazorg. Ik zal u en/of uw bedrijf, product en/of dienst altijd blijven volgen en mijzelf opnieuw aanbieden als ik naar meer succes kan bijdragen.

Portfolio

Op zoek naar een partner die uw website, logo of huisstijl ontwerpt, of een reclamecampagne bedenkt die aanslaat en opvalt? Een poster, folder of flyer vormgeeft die aandacht trekt? Uw website vorm geeft en onderhoudt? Pakkende headings en teksten schrijft en drukwerk begeleidt tot het bij u op de mat ligt?
Ik help u graag.

img01
Voorbeeldig

vormgever

Verder kijken
TypoGrafisch

vormgever

Verder kijken
img01
Aantrekkelijk

design

Zie meer
img01
Opvallend

Webdesign

Zie meer
img01
Offline media

Diversen

Zie meer
Klik om verder te gaan...
meer smoel

is veel meer zeggend

Zie meer
img01
Artwork

For sale

Zie meer
img01
Hobby project

all 4 fun

Volgende Volgende Volgende Volgende Volgende

Heb ik je geprikkeld?

Een reactie op mijn portfolio, op mijn website wordt door mij zéér gewaardeerd!

Onder ons gezegd

Er zijn van die vakmensen die je door de jaren heen steeds weer weet te vinden. Gewoon omdat ze goed zijn, hun vak verstaan, in de volle breedte. En omdat je ze kunt vertrouwen: afspraak is afspraak, een deadline is heilig. Jan is er zo een. Goed, betrouwbaar, en - minstens zo belangrijk - creatief en origineel. Het is steeds een plezier om met Jan te werken.

Jos Tielen, Hoofd communicatie gemeente Eindhoven

Onder ons gezegd

Ik heb verschillende projecten met Jan gedaan. Ik ben zeer onder de indruk van zijn creativiteit. Zijn vormgeving beslissingen zijn altijd doordacht en hij kan goed uitleggen waarom hij dingen op een bepaalde manier wil doen. Zijn gevoel voor kleur is ongeëvenaard, wat resulteert in oogstrelende designs.

Willem de Zoete, Vice President, General Manager Hewlett-Packard

Onder ons gezegd

Ik heb Jan leren kennen als een uitermate deskundige vormgever, DTP-er.
Graag heb ik met hem samengewerkt, altijd enthousiast, meedenkend en zelf het initiatief nemend bij verschillende opdrachten. Daarnaast ook een prettig persoon in de omgang! Top dus.

Peter Hopmans, Manager Brabants Dagblad

Onder ons gezegd

Jan maakt al geruime tijd onze advertenties voor het Eindhovens Dagblad en het Brabants Dagblad. Zijn ontwerpen zijn origineel, creatief, kleurrijk en iedere keer weer verrassend! Jan is hiermee een onderscheidende vormgever, die wij zeker aanbevelen!

Elma Verhouden, Co-owner Kees Verhouden Meubelen BV

Contact

Wilt u weten wat ik voor u in het bijzonder kan betekenen, een project bespreken een brandende vraag stellen of samenwerken? Neem dan contact met mij op.

+31 (0)6 - 45 85 47 05

Stijn Streuvelslaan 12,
5531 VB Bladel

Onderonsjes in kaart gebracht!
Sluit kaart
Navbar
LightDark
Choose a color